Indkøbskurv

0 vare

Handelsbetingelser

Handelsvilkår:

Hvordan nethandler du hos Antix.dk?

Bestilling/Betaling
Det er meget enkelt, at nethandle hos Antix.dk.
 
Varerne er grupperet, så du nemt kan 'bladre' dem igennem. Når du har fundet den varer du ønsker, så udfylder du navn telefon, adresse og mailadresse samt evt spørgsmål til varen.
OBS!!! Det er meget vigtigt, at din mailadresse og helst også dit telefon nummer, at disse er korrekt indtastet, ellers kan vi ikke sende dig en ordrebekræftelse, og købet kan ikke gennemføres, samt din ordre vil i givet fald ikke kunne blive til noget.

Samtidig ved orderen af varen fortæller du, hvorvidt du ønsker at afhente varen selv hos os, eller om du ønsker levering af varen. 

Varen kan være udsolgt, hvor websiden ikke har registeret dette. Hvis dette er tilfældet får du en mail her om. Din betaling hæves ikke før varen er pakket og klar til at sende, så findes varen ikke - sker der ingen hævning på din konto. 

Betalingskort
Der modtages betaling med Dankort og Dankort/Visa kort.

Udenlands betaling
Ved dansk dankort eller Dankort/Visa. Ellers ved bank overførsel eller kontant. Vi modtager ikke andre eller udenlandske kort - end oplyst.

Antix´s varer sælges efter brugtmoms reglerne. Man kan derfor ikke gører fradrag for moms ved køb af varen.

Fortrolighed
Hos Antix.dk er dine personlige kontaktoplysninger fortrolige og vi garanterer, at de ikke videregives til tredjemand.

Forsendelse
Forsendelse er en tilvalgt ydelse, hvor du som kunden selv bestiller ekstra ud over købs prisen.!
Ønsker du levering, sender vi mindre varer med Pakkepost til pakkeshop efter vores gældende takster.
Dao bruges på ingen måder.!
Som kunde frasiger man sig ved forsendelse, al ret til klage over forsendelsen overfor Antix.dk.  

Hvis vi vurdere det er usikkert, at sende varen med Pakkepost, så må der aftales en anden type forsendelse.
Alle forsendelser med Pakkepost sendes som pakke til pakkeshop - priser for en pakke i Danmark pr 2024 = 1kg 50kr - op til 5kg 60kr - 5kg til 10kg 70kr.
Pakker over 10kg skifter efter varens beskaffenhed.
Alle forsendelser så vidt muligt indenfor 5 dage efter ordre er modtaget.

Vi sender også gerne til udlandet, og indhenter gerne en pris for transporten til dig. Send venligst en mail med din adresse husk post nummer og du får en pris.
Transport to other countries please write a email and ask for the price, rembemer to give us your post address.

Større varer sendes med fragtmand. Fragt og porto betaler du selv for.
Dvs. at du afholder selv samtlige omkostninger i forbindelse med levering.
( også vores emballerings pris af varen )

1. Giv os besked via e-mail om hvilke varer du ønsker at købe.
2. Vi fremsender ordrebekræftelse pr. e-mail med oplysning om den samlede pris incl. porto/fragt
3. Den oplyste pris indbetales til vores bankkonto.
4. Vi afsender varen senest 5 hverdage efter at indbetaling er foretaget, og giver dig samtidig besked pr. e-mail om at varen er afsendt.

Hvor og hvornår kan du hente dine varer hos Antix.dk?
Samtlige bestilte varer kan afhentes ved Antix.dk, ved Ørbækvej 2-4, 8586 Ørum Djurs i vores åbnings tid eller efter aftale.

Forsendelse:
Pakken emballeres i en kraftig kasse med stødabsorberende materiale. Større forsendelse anbefaler vi at disse sendes med et transportfirma, samt kommer de over 20 kg så skal de deles i flere pakker.


 
Værdipakker:
Overstiger pakkens værdi 4.000kr  sendes den som Værdipakke.
Pakketransport firmaet erstatter med visse begrænsninger indholdet af pakken svarende til den på pakken anførte værdi

Specielle ønsker:
Er der specielle ønsker i forbindelse med bestillingen angiv dette i kommentar-feltet og vi vil gøre alt for at tage hensyn til dette.

Reklamation og Returret - samt returnerings gebyr:
Returnerings gebyr. bestiller og køber du en vare hos os uden at tjekke telefonisk det er den rigtige varer for dig, og derefter vælger, at returnere varen - så trækker vi et gebyr på 100kr fra prisen, da det jo ikke er vores fejl der er sket en fejl bestilling - og vi derved får en masse ekstra arbejde ved at servicere dette.!

Da det er tale om brugte varer, så har du ingen reklamations ret hos os, uden der ved købet er indgået en skriftlig aftale med antix.dk om dette.
Da varen er købt som gammel og antik med visse gamle produktions metoder, der kan give unøjagtigheder, farve forskelle, skævheder og uens fabrikater.
Vores varer sælges derfor med den selvfølge, at disse er eller kan være med: tidens skævheder, unøjagtigheder, slid, brugsmærker og patina.
2 sortering ved porcelæn er ikke en reklamations grundlag og giver ret til reklamation. 2 sortering er kun en lille ubetydelig dekorations forskel i bemalingen og har intet med revner, skår eller skader at gøre.! Er du i tvivl om dette, så spørg venligst før du køber, således du ikke spilder vores kostbare tid med fnidder omkring alt uvidenhed om 2 sortering bagefter et køb du har gjort.!
Er varen beskrevet som hel fin og pæn, så er varen uden fejl og skader.!
Og det er dette du køber.!
Det vil sige den antikke vare kan være både 1 og 2 sortering.! Og dette giver dig som køber ingen ret til reklamation over dette.!
 
Så reklamation er derfor kun i til de tilfælde, hvor det er: skriftlig aftale med antix.dk, fejl i beskrivelsen, eller der er sendt den forkerte varer. Her i disse tilfælde har du 14 dages fuld returret, dette er regnet fra den dag du modtager varen og inden 14 dage Herefter.
Varerne skal returneres efter forudgående skriftlig aftale på e-mail, og returneres ubrugte og ubeskadigede i original emballage - til vores firma adresse (ikke til pakkeshop).
! pga dårlige flere dårlige erfaringer er det forbud at sende retur varer med Dao.! vælger man alligevel Dao, så har man selv på alle måder ansvaret for retur varen, og man skal selv sikre sig vi får pakken leveret i hånden, og den ikke blot som Dao gør , hvor de smider pakken et tilfældigt sted udenfor en bygning.!
Alt porto og forsendelses udgifter, for forsendelser af returvarer refunderer vi ikke. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen vil vi refundere købsbeløbet til din bankkonto og kun din bankkonto.
I tilfælde af en difference i prisen ved en ombytning, sender vi den nye vare så snart vi har modtaget beløbet. Koster den nye vare mindre indbetaler vi beløbet samtidigt med at vi sender den nye vare.
Husk at vedlægge en kopi af din faktura samt oplysninger om din bank reg.nr. og kontonr. til bankoverførsel. ( vi har jo ikke dine oplysninger i vores system)
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.


Et fremsendt pris tilbud - gælder i 8 dage fra mailens dato, medmindre andet er aftalt.

Ønsker du et tilgodebevis eller gavekort kan vi naturligvis også udstede dette.

Varer byttes ikke, uden det er skriftligt aftalt ved købet!

Returadressen er: Antix.dk, Ørbækvej 2-4, 8586 Ørum