Indkøbskurv

0 vare

Handelsbetingelser

Handelsvilkår:

Hvordan nethandler du hos Antix.dk?

Bestilling/Betaling
Det er meget enkelt, at nethandle hos Antix.dk.
 
Varerne er grupperet, så du nemt kan 'bladre' dem igennem. Når du har fundet den varer du ønsker, så udfylder du navn telefon, adresse og mailadresse samt evt spørgsmål til varen.
OBS!!! Det er meget vigtigt, at din mailadresse og helst også dit telefon nummer, at disse er korrekt indtastet, ellers kan vi ikke sende dig en ordrebekræftelse, og købet kan ikke gennemføres, samt din ordre vil i givet fald ikke kunne blive til noget.

Samtidig ved orderen af varen fortæller du, hvorvidt du ønsker at afhente varen selv hos os, eller om du ønsker levering af varen. 

Varen kan være udsolgt, hvor websiden ikke har registeret dette. Hvis dette er tilfældet får du en mail her om. Din betaling hæves ikke før varen er pakket og klar til at sende, så findes varen ikke - sker der ingen hævning på din konto. 

Betalingskort
Der modtages betaling med Dankort og Visa kort.

Udenlands betaling
Ved dansk dankort eller Visa. Ellers ved bank overførsel eller kontant. Vi modtager ikke andre kort end oplyst.

Antix´s varer sælges efter brugtmoms reglerne. Man kan derfor ikke gører fradrag for moms ved køb af varen.

Fortrolighed
Hos Antix.dk er dine personlige kontaktoplysninger fortrolige og vi garanterer, at de ikke videregives til tredjemand.

Forsendelse

Ønsker du levering, sender vi mindre varer med Pakkepost efter gældende takster.
Dao og Gls bruges kun til emner der ikke kan gå i stykker og kun efter skriftlig aftale med kunden først. Kunden frasiger sig hermed - al ret til klage over forsendelsen overfor Antix.dk, da Dao og Gls ikke kan forvente at leve op til deres erstatnings ansvar ved skader og blotkomne pakker.  

Hvis vi vurdere det er usikkert, at sende varen med Pakkepost, så må der aftales en anden type forsendelse.
Alle forsendelser med Pakkepost sendes som pakke (mindsteprisen er kr. 90,00 - for en pakke til Danmark op til 5 kg pr. 2020  og 125,00 for en pakke op til 10 kg prisen for en pakke 10 til 20 kg er 215,00 kr).
Alle forsendelser så vidt muligt indenfor 5 dage efter ordre er modtaget.

Vi sender også gerne til udlandet, og indhenter gerne en pris for transporten til dig. Send venligst en mail med din adresse husk post nummer og du får en pris.
Transport to other countries please write a email and ask for the price, rembemer to give us your post address.

Større varer sendes med fragtmand. Fragt og porto betaler du selv for.
Dvs. at du afholder selv samtlige omkostninger i forbindelse med levering.
( også vores emballerings pris af varen )

1. Giv os besked via e-mail om hvilke varer du ønsker at købe.
2. Vi fremsender ordrebekræftelse pr. e-mail med oplysning om den samlede pris incl. porto/fragt
3. Den oplyste pris indbetales til vores bankkonto.
4. Vi afsender varen senest 5 hverdage efter at indbetaling er foretaget, og giver dig samtidig besked pr. e-mail om at varen er afsendt.

Hvor og hvornår kan du hente dine varer hos Antix.dk?
Samtlige bestilte varer kan afhentes ved Antix.dk, ved Ørbækvej 2-4, 8586 Ørum Djurs i vores åbnings tid eller efter aftale.

Forsendelse:
Pakken emballeres i en kraftig kasse med stødabsorberende materiale. Større forsendelse anbefaler vi at disse sendes med et pakkefirma, samt kommer de over 20 kg så skal de deles i flere pakker.


 
Værdipakker:
Overstiger pakkens værdi Post Danmarks normale maksimumerstatning (4.200 kr. hhv. 5.000 kr. for Rekommanderede pakker) sendes den som Værdipakke i et særligt sikret flow. Post Danmark erstatter med visse begrænsninger indholdet af pakken svarende til den på pakken anførte værdi

Specielle ønsker:
Er der specielle ønsker i forbindelse med bestillingen angiv dette i kommentar-feltet og vi vil gøre alt for at tage hensyn til dette.

Reklamation og Returret.
Da det er brugte varer, så har du i princippet ingen reklamations ret hos os, uden der er indgået en skriftlig aftale om dette, da varen er købt med tidens slid og patina. Så reklamation er kun til tilfælde, hvor det er fejl i beskrivelsen, eller der er sendt den forkerte varer. Her i tilfælde at fejl eller forkert beskivelse, har du 14 dages fuld returret, her disse tilfælde har du regnet fra den dag du modtager varen 14 dage. Varerne skal returneres ubrugte og ubeskadigede i original emballage.
Alt porto og forsendelses udgifter, for forsendelser af returvarer refunderer vi ikke. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen vil vi refundere købsbeløbet til din bankkonto - med mindre en anden vare ønskes i stedet for det returnerede. I tilfælde af en difference i prisen ved en ombytning, sender vi den nye vare så snart vi har modtaget beløbet. Koster den nye vare mindre indbetaler vi beløbet samtidigt med at vi sender den nye vare.


Husk at vedlægge en kopi af din faktura samt oplysninger om, hvordan du ønsker pengene refunderet. Husk reg.nr. og kontonr. ved bankoverførsel. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varerne er returneret til os.

Et fremsendt pris tilbud - gælder i 8 dage fra mailens dato, medmindre andet er aftalt.

Ønsker du et tilgodebevis eller gavekort kan vi naturligvis også udstede dette.

Varer byttes ikke, uden det er skriftligt aftalt ved købet!

Returadressen er: Antix.dk, Ørbækvej 2-4, 8586 Ørum