Indkøbskurv

0 vare

Antix.dk vurdering.

Vurdering af indbo, er guld værd når skaden er sket.

I dag flyttes tyverier fra erhvervslivets tyverisikrede bygninger, til private hjem og fritids boliger.

Vi tilbyder at vurdere, samt lave dokumentation af indbo. Så hvis uheldet er ude, enten ved indbrud, brand og vandskader, ligger der en professionel vurdering af indboet klar til forsikringsselskabet.

Som forsikringstager skal man selv kunne dokumentere, hvilket indbo man har haft, før skaden er sket.

Har man en professionel vurdering over sit indbo, så har forsikringsselskabet svært ved at unddrage sig sin forpligtelse. Samtidig får man dækket sine effekter reelt og ikke ud fra et gæt.

Antix tilbyder professionel vurdering af dine antikviteter og andet indbo, vurdering i forbindelse med dødsboer, forsikring, konkurser, betalingsstandsninger eller bare en alm. vurdering af enkelte eller flere emner.

Vurderinger kan foregå på følgende måder :

  1. Ved at du kommer her i forretningen, med det der skal vurderes.
  2. Ved at du sender en e-mail med detaljeret skarpe billeder af emnet samt signaturer, stempler, mærker og andet der kan være med til at identificere, hvad det konkret er for noget. 
  3. Ved at vi kommer ud til dig, dette vil typisk være ved hele indbo, også hvis der også skal udfærdiges en udførlig rapport. 
Kontakt mig på telefon 40365506 eller 86381005, for en uforpligtende samtale, inden du kommer ind i forretningen eller sender noget på mail.   


Hvordan vurderes det :
  1. Det kan vurderes til genanskaffelsespris, det vil typisk være ved vurdering til forsikring.
  2. Det kan også vurderes til auktionspris, dette vil typisk være ved dødsboer, konkurser og betalingsstandsning. 
  3. Vurderingen foretages i de fleste tilfælde, ud fra hvad markedsprisen er på det tidspunkt vurderingen bliver fortaget, det kan dog også vurderes ud fra, hvad prisen var på et given tidspunkt.
  4. Al vurdering er et skøn, hvor vi gør vores yderste for at ramme rigtig. Dog er det fortsat en vurdering.  

Hvad koster det : 
  • 1. Her i forretningen koster det, hvis vurderingen kan foretages med det samme, og dette kan dække langt de fleste vurderinger, 100 kr. + moms, for det første emne og efterfølgende, 50 kr. + moms. Hvis der kræves en nærmere undersøgelse er prisen, 150 kr. + moms, for det første emne og efterfølgende, 100 kr. + moms.
  • 2. På e-mail koster det 100 kr. + moms per emne, der kan være ting, som kræver en grundigere vurdering, her aftales på forhånd en pris per emne.
  • 3. Ved vurdering hos dig, foretages det på timebetaling, 500 kr. + moms, regnet fra vi kører hjemme fra til vi er tilbage + tiden for rapportskrivning.

Vurderingerne bliver foretaget af Rolf Nørgård, som gennem mere end 32 år har handlet indlands og internationalt med antikviteter, design og andet indbo, samt vurdering. Til specielle opgaver sker dette med hjælp fra et veludbygget netværk af eksperter på forskellige områder.

Tag kontakt med os, og få en konkret snak om det der er brug for! Da en vurdering før skaden er sket, altid tjener sig selv ind igen, hvis skaden skulle ske.

Mvh. 
Antix